Tandimplantater

Vi foretager behandling med tandimplantater af høj kvalitet

Hvis en eller flere tænder mangler, kan der isættes tandimplantater. Implantater er en kunstig tandrod, der er lavet af titanium, og som placeres i kæbebenet, der hvor den naturlige rod sad før.

Der kan enten være tale om et enkelttandsimplantat eller flere tandimplantater, der bruges som fundament for enten en keramisk krone, som støtte for en bro eller til forankring af en tryklås-protese.

Der kan være mange grunde til, at man mister en tand

Nogle af de mest gængse er som følge af parodontose, eller i forbindelse med en ulykke hvor den bliver slået ud. Når der mangler en tand kan det over tid blive et problem for tandkødet eller for de tænder, som støder op til hullet. Det mest udfordrende for en person som mangler tænder er dog ofte rent æstetisk, de vil helst have et fuldt sæt tænder. En anden komplikation kan være funktionen. Hvis det er svært eller ubehageligt at spise eller tale, bør der gøres noget ved situationen. Løsningerne er heldigvis mange, og der skal nok være en, som tiltaler dig. Herunder kan nævnes proteser og partiel protese eller broer.

Der er også en anden løsning. Denne føles næsten som at have fået en ny tand, som ligner en rigtig tand og kan behandles som en. Her er tale om tandimplantater. Kæben skal nu gro sammen om implantatet.. På titaniummet kan der nu sættes en permanent krone, eller forankring til en tryklås-protese.

Implantater er en god løsning for det fleste, og vi udfører den gerne, så du kan få normal bid- og mundfunktion igen. Det er dog ikke alle vores patienter, der har en kæbe, der er stærk nok til at vi kan udføre indgrebet. Roden er nødt til at have et stærkt fundament i din kæbe for at behandlingen kan blive en succes. Nogle af de faktorer, der kan gøre det usikkert, om du kan få implantater er rygning, tidligere parodontose som er gået ud over kæben eller nogle former for medicin. Husk derfor at fortælle tandlægen, hvis du får medicin.

En generel regel er, at det dit helbred der afgør om du kan få implantater, ikke din alder. Tøv derfor ikke med at spørge til implantater, også selvom du er ældre. Vi kan garanterer, at der findes en behandling til dig, og vi vil meget gerne hjælpe dig til at få et flot og sundt tandsæt.

Du er velkommen til at kontakte os i klinikken på 70 89 59 81, eller ved at udfylde kontaktformularen.

Skriv til os

Udfyld kontaktformualeren eller ring til os hvis du har en forespørgsel. Som eksisterende patient kan du bestille din tid online hos os.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 45 87 12 26

Bestil tid

Bestil tid

Ny patient