Snorkeskinne

Hvorfor snorker man?

Snorken er lyde fra vibrationer i det bløde væv i svælget og hvis disse giver manglende vejrtrækning under søvn, defineres det som obstruktiv søvnapnø.

Symptomerne på obstruktiv søvnapnø kan være træthed/søvnighed, morgenhovedpine og øget irritabilitet.

Andre indikationer kan være at man døser hen/falder i søvn når man ser fjernsyn, sidder som passager i bil eller sidder roligt efter en frokost med alkohol.

Snorkeskinnen virker på personer der lider af mild til moderat søvnapnø. Har man svær søvnapnø bliver man ofte behandlet med CPAP.

Når man har obstruktiv søvnapnø har man stor belastning af hjerte og kar, man har øget risiko for forhøjet blodtryk samt risiko for sukkersyge. Samtidigt kan det føre til en stor social belastning hvor det også kan føre til ulykker

Patient hos smil i centrum Kjeld Koplev fortæller:

“Efter mit møde med Kenny Sørensens “snorkeskinne” er mine nætter blevet en sand drøm. Jeg sover igennem, vågner ikke halvkvalt hver anden time af min egen snorken og min hustru lider ikke mere konstant under min voldsomme snorken.”

Fordelen ved en snorkeskinne

Fordelen ved behandling med en snorkeskinne ved søvnapnø er at den ikke fylder så meget, er let at have med sig, den støjer ikke, er relativt billig i forhold til anden behandling af søvnapnø.

I USA er behandling med snorkeskinne ofte førstevalgsbehandling ved søvnapnø.

Snorkeskinne behandling er for personer der oftest er i CPAP behandling, et brugbart alternativ ved rejser.

Forudsætninger for behandling med snorkeskinne er snorken af mild til moderat grad, egne tænder med minimum 50 % knoglefæste, ingen kæbeleds problemer og frie luftveje i næsen.

For at kunne fremstille en snorkeskinne skal man have lavet en undersøgelse og et digitalt aftryk i overkæbe og underkæbe samt et sammenbid. Disse sendes til teknikkeren og ved en ny aftale udleveres snorkeskinnen og der instrueres i brug.

Se vores andre behandlinger

Hvad koster en snorkeskinne?

Pris: Snorkeskinnen koster 4.752 kr.

Tal med tandlægen omkring din mulighed for at få fjernet din snorken. Kontakt os gerne og hør mere om snorkeskinner mv.

Skriv til os

Udfyld kontaktformualeren eller ring til os hvis du har en forespørgsel. Som eksisterende patient kan du bestille din tid online hos os.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 45 87 12 26

Bestil tid

Bestil tid

Ny patient