Behandlinger

Tryg atmosfære

Hos Tandlægerne Lyngby Torv 1 vil du altid blive mødt af en tryg atmosfære kombineret med høj faglighed, hvilket er din garanti for et kvalitetssikkert og trygt behandlingsforløb. Vi behandler patienter fra både Bagsværd, Gentofte, Lyngby og omegn i alt fra kosmetisk tandpleje til kirurgi og akutte behandlinger. Vi afsætter derfor også gerne god tid til at lægge en langsigtet plan i samarbejde med dig, hvis du har behov for et længere forløb her hos Tandlægerne Lyngby Torv 1.

Du modtager en behandlingsplan

I forbindelse med din behandling vil vi med udgangspunkt i dine tandforhold altid lægge en behandlingsplan, der giver dig et klar og gennemsigtigt overblik over, hvilke behandlinger der skal foretages ved dine tænder. Behandlingsplanen indeholder altid prisen på dine behandlinger, og hvis behandlingsprisen overstiger 2.500 kr., vil du samtidigt modtage et realistisk mundtligt og/eller skriftligt prisoverslag.

Skriv til os

Udfyld kontaktformualeren eller ring til os hvis du har en forespørgsel. Som eksisterende patient kan du bestille din tid online hos os.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og læs mere om vores behandlinger

Hvis du har ønsker at komme i kontakt med os i forbindelse med en forespørgsel til behandlinger, kan du bruge vores kontaktformular nederst på siden.

Herefter vil vi kontakte dig, så vi kan gå i dialog om en mulig behandlingsplan.

Hvis du er eksisterende patient, kan du altid bestille tid online. Nedenfor finder du et overblik over vores behandlinger, hvor du kan læse mere om den enkelte behandlingsform.

+(45) 45 87 12 26

Bestil tid

Bestil tid

Ny patient