Fyldninger

Fyldninger

Hos Tandlægerne Lyngby Torv 1 tilbyder vi behandlinger med forskellige former for fyldninger, kroner og broer. Den type fyldning, som vi tilbyder dig i din behandlingsplan, udvælges med udgangspunkt i dit tandsæt og det ønskede resultat af behandlingen. Vi behandler patienter fra både Bagsværd, Gentofte, Lyngby og omegn med diverse behandlinger med fyldninger, og vi tilbyder altid et trygt og kvalitetssikkert  behandlingsforløb. Nedenfor kan du læse mere om, hvornår fyldninger er relevante samt klikke på de forskellige behandlingsmuligheder med fyldninger, så du kan læse mere om de enkelte typer.

Derfor kan fyldninger være relevante

Der findes et bredt spænd af behandlingsmuligheder med fyldninger, da de respektive fyldninger bruges til alt fra dækning af huller i forbindelse med caries til knækkede tænder. Fælles for fyldningerne er dog, at en fyldning altid er en erstatning for manglende tandsubstans i højere eller mindre grad. Det vil fx sige, at hvis der er et hul i en tand grundet caries, vil man under denne behandling fjerne den angrebne del af tanden, hvilket skaber et større hulrum. Dette hulrum fyldes derfor med et fyldningsmateriale for at lave en komplet restaurering af tanden.

Vi foretager fyldninger med plast eller porcelæn og i tilfælde af en knækket eller svært skadet tand benytter vi os af guld, porcelænskroner, fuldkeramiske kroner eller tandbroer i det kosmetisk, flotte zircona. Vi foretager i samråd med dig en vurdering af, hvad der er mest givende for dit tandsæt. Læs mere om de enkelte typer af fyldninger nedenunder eller kontakt os for at reservere en tid til forundersøgelse. Du kan også hurtigt booke tid online, hvis du er eksisterende patient hos Tandlægerne Lyngby Torv 1.

 

Skriv til os

Udfyld kontaktformualeren eller ring til os hvis du har en forespørgsel. Som eksisterende patient kan du bestille din tid online hos os.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 45 87 12 26

Bestil tid

Bestil tid

Ny patient