Tandfacader før og efter

Hvis du længes efter et smil med regelmæssige og hvide tænder, så er tandfacader måske den rette kosmetiske behandling for dig.

Hvad er tandfacader?

En tandfacade er en form for “skal” som påføres forsiden af dine tænder og skjuler alle uregelmæssigheder som for eksempel misfarvninger, mellemrum, slid på tandemaljen og lignende. Tandfacaden kan være lavet enten af plast eller porcelæn – begge kommer naturligvis i en pæn, hvid farve.

Tandfacader gør en stor forskel

Med tandfacader får du altså et flot og ensartet smil. Trenden startede i USA hvor alle facaderne blev lavet efter stort set den samme skabelon, men i vore dage (og særligt i Europa) går vi mere op i at bevare det unikke tandsæt ved hver person – og blot gøre det smukkere, hvidere og mere regelmæssigt. På den måde får du et smil som passer perfekt til munden og som derfor ser helt naturligt ud.

Men udover at gøre en forskel for udseendet, kan tandfacader også være med til at sikre tændernes sundhed. Facaderne beskytter allerede skadede tænder imod yderligere slid, og behandlingen kan således fungere som en præventiv beskyttelse imod større behandlinger.

FØR DIN TANDFACADE-BEHANDLING

Efter en almindelig konsultation og undersøgelse af dine tænder, beslutter du i samråd med din tandlæge, om facader er det rette valg for dig. Såfremt dette er besluttet, er det næste skridt, at I sammen designer dit smil. Det betyder, at I finder frem til hvilket udtryk dit smil skal have og således bestemmer størrelsen og farven på dine facader.

EFTER DIN TANDFACADE-BEHANDLING

Tandfacader har vist sig at kunne holde i mange år, såfremt man passer godt på dem.

Først og fremmest bør du naturligvis opretholde en sund og regelmæssig mundhygiejne ved at børste dine tænder mindst 2 gange dagligt.

Desuden bør du være opmærksom på at facader kan knække, så vi anbefaler, at du efter behandlingen ikke tygger i hårde ting som fx. nøddeskaller eller endog gulerødder.

Hvis du er nysgerrig efter at kende resultatet af tandfacader, før og efter, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder.

Få gode råd til at overkomme din tandlægeskræk

Få gode råd til at overkomme din tandlægeskræk

Står du med en ubehagelig følelse ved tanken om dit næste tandlægebesøg? Du er bestemt ikke den eneste. Tandlægeskræk er en almindelig følelse, der kan variere fra let nervøsitet til en dyb, lammende frygt. I mange tilfælde kan bekymringerne eller angsten forbundet...

God mundhygiejne

God mundhygiejne

God mundhygiejne er fundamentet for et sundt smil og en sund krop. Det handler ikke kun om at børste tænderne - god mundhygiejne dækker over alt fra daglig tandbørstning, brug af tandtråd, til regelmæssige besøg hos tandlægen....

Visdomstænder

Visdomstænder

Hvad er visdomstænder? Visdomstænder er et levn fra fortiden, som ikke har nogen egentlig funktion hos det moderne menneske. Menneskets kæbe er evolutionært set blevet mindre, og derfor er der ikke plads til visdomstænderne, som...

+(45) 45 87 12 26

Bestil tid

Bestil tid

Ny patient