Priser på kosmetisk tandbehandling

Flere og flere mennesker efterspørger i dag kosmetisk tandbehandling – og er naturligvis også interesserede i prisen på den kosmestiske tandbehandling.

Men priserne varierer i høj grad, da der findes mange forskellige former for kosmetiske tandbehandlinger. Og du bør ikke nødvendigvis vælge den billigste, bare fordi det er den billigste.

Find den rette kosmetiske tandbehandling

Tilbuddene strækker sig fra enkle tandblegninger henover facader på tænderne til deciderede rekonstruktioner og ombygninger af tænderne ved hjælp af tandregulering og tandkirurgi.
Tandblegning er en simpel og nem kosmetisk tandbehandling til en overkommelig pris. Du får lavet en skinne som passer præcis til dine tænder og denne skinne indeholder en blegnings-gele, så dine tænder bleges, og du får pæne hvide tænder.

Påsætning af plast eller porcelænsfacader er også en forholdsvis simpel kosmetisk tandbehandling – dog er prisen noget højere for denne behandling. Tandlægen placerer en form for “skal” af plast eller porcelæn på forsiden af dine tænder. Dette giver ikke alene et udtryk af hvide tænder, men tilfører også tænderne regelmæssighed.

Tandregulering og tandkirurgi er den ultimative form for kosmetisk tandbehandling – og som regel også behandlingen som du betaler den mest for. Den indebærer alt lige fra regulering af tandsættet ved hjælp af bøjle til erstatning af tabte tænder ved hjælp af tandproteser (tidligere kaldet gebis).

Tandkirurgi er ofte en bekostelig affære, men alle patienter har efterfølgende udtrykt, at glæden ved de nye tænder langt opvejer prisen for den helt rette kosmetiske tandbehandling.

LAD IKKE PRISEN HINDRE DIG I AT FÅ EN KOSMETISK TANDBEHANDLING

Mange tandlæger tilbyder først og fremmest skriftlige behandlingsoverslag på de større behandlinger. Desuden bør du sikre dig, at din tandlæge også tilbyder garanti på ALT arbejde, der udføres i klinikken. Optimalt med en udvidet garanti på broer, kroner og implantater.

Endelig kan du også se efter, om din tandlæge tilbyder studierabat (vi tilbyder fx 10 % på alle frie ydelser) eller seniorrabat. Lad ikke prisen hindre dig i at få et flot smil. Du er altid velkommen til at spørge os til råds om dine muligheder.

Få gode råd til at overkomme din tandlægeskræk

Få gode råd til at overkomme din tandlægeskræk

Står du med en ubehagelig følelse ved tanken om dit næste tandlægebesøg? Du er bestemt ikke den eneste. Tandlægeskræk er en almindelig følelse, der kan variere fra let nervøsitet til en dyb, lammende frygt. I mange tilfælde kan bekymringerne eller angsten forbundet...

God mundhygiejne

God mundhygiejne

God mundhygiejne er fundamentet for et sundt smil og en sund krop. Det handler ikke kun om at børste tænderne - god mundhygiejne dækker over alt fra daglig tandbørstning, brug af tandtråd, til regelmæssige besøg hos tandlægen....

Visdomstænder

Visdomstænder

Hvad er visdomstænder? Visdomstænder er et levn fra fortiden, som ikke har nogen egentlig funktion hos det moderne menneske. Menneskets kæbe er evolutionært set blevet mindre, og derfor er der ikke plads til visdomstænderne, som af den grund ofte bliver liggende gemt...

+(45) 45 87 12 26

Bestil tid

Bestil tid

Ny patient