Priser på kosmetisk tandbehandling

Flere og flere mennesker efterspørger i dag kosmetisk tandbehandling – og er naturligvis også interesserede i prisen på den kosmestiske tandbehandling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men priserne varierer i høj grad, da der findes mange forskellige former for kosmetiske tandbehandlinger. Og du bør ikke nødvendigvis vælge den billigste, bare fordi det er den billigste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find den rette kosmetiske tandbehandling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbuddene strækker sig fra enkle tandblegninger henover facader på tænderne til deciderede rekonstruktioner og ombygninger af tænderne ved hjælp af tandregulering og tandkirurgi.
Tandblegning er en simpel og nem kosmetisk tandbehandling til en overkommelig pris. Du får lavet en skinne som passer præcis til dine tænder og denne skinne indeholder en blegnings-gele, så dine tænder bleges, og du får pæne hvide tænder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Påsætning af plast eller porcelænsfacader er også en forholdsvis simpel kosmetisk tandbehandling – dog er prisen noget højere for denne behandling. Tandlægen placerer en form for “skal” af plast eller porcelæn på forsiden af dine tænder. Dette giver ikke alene et udtryk af hvide tænder, men tilfører også tænderne regelmæssighed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandregulering og tandkirurgi er den ultimative form for kosmetisk tandbehandling – og som regel også behandlingen som du betaler den mest for. Den indebærer alt lige fra regulering af tandsættet ved hjælp af bøjle til erstatning af tabte tænder ved hjælp af tandproteser (tidligere kaldet gebis).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandkirurgi er ofte en bekostelig affære, men alle patienter har efterfølgende udtrykt, at glæden ved de nye tænder langt opvejer prisen for den helt rette kosmetiske tandbehandling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAD IKKE PRISEN HINDRE DIG I AT FÅ EN KOSMETISK TANDBEHANDLING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange tandlæger tilbyder først og fremmest skriftlige behandlingsoverslag på de større behandlinger. Desuden bør du sikre dig, at din tandlæge også tilbyder garanti på ALT arbejde, der udføres i klinikken. Optimalt med en udvidet garanti på broer, kroner og implantater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endelig kan du også se efter, om din tandlæge tilbyder studierabat (vi tilbyder fx 10 % på alle frie ydelser) eller seniorrabat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lad ikke prisen hindre dig i at få et flot smil. Du er altid velkommen til at spørge os til råds om dine muligheder.

 

 

 

 

 

Visdomstænder

Visdomstænder

Hvad er visdomstænder? Visdomstænder er et levn fra fortiden, som ikke har nogen egentlig funktion hos det moderne menneske. Menneskets kæbe er evolutionært set blevet mindre, og derfor er der ikke plads til visdomstænderne, som af den grund ofte bliver liggende gemt...

Sådan undgår du syreskader

Sådan undgår du syreskader

Hvad er syreskader? Syreskader opstår, når dine tænder udsættes for direkte kontakt med syre. Syre fra mad, drikkevarer samt fra maven ætser dine tænder ved at opløse den yderste del af tændernes emalje. Syreskader opstår oftest ved, at du drikker eller spiser...

Sådan børster du dine tænder korrekt og effektivt

Sådan børster du dine tænder korrekt og effektivt

DERFOR ER DET VIGTIGT AT BØRSTE TÆNDER De fleste har fine, hvide tænder i deres ungdom, og tænker i den periode derfor ikke så meget på, hvor vigtig korrekt tandbørstning egentlig er. Men som tiden går, bliver tænderne ofte gule og usunde, især hvis man ikke børster...

+(45) 45 87 12 26

Bestil tid

Bestil tid

Ny patient